Noutati, stiri si informatii din domeniul psihologiei


       Cabinet Individual de Psihologie Neacsa Ionela Cristina va incerca zi de zi sa va ofere cele mai noi si importante noutati si informatii din domeniul psihologiei. Va vom tine la curent cand vor avea loc comunicari si schimbari legislative privind orice activitate legata de psihologie, cu informatii emise de Colegiul Psihologilor din Romania si principalii nostri parteneri si nu numai. Va multumim pentru atentie!

 • data-09-mar

  Modificari legislative cu privire la exercitarea profesiei de psiholog- Martie 09, 2015

       Potrivit Ordinului nr. 123/123/2015 privind modificarea si completarea Clasificarii Ocupatiilor din Romania - aprobat prin Ordinul ministerului muncii, familiei, protectiei sociale si al persoanelor varstnice si al presedintelui Institutului National de Statistica, publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 161 din 09 martie 2015 - va aducem la cunostinta ca ocupatia de "psiholog" (cod COR: 263411) a fost radiata. Cititi intregul comunicat »

 • data-19-feb

  Curriculum Vitae - Neacsa Ionela Cristina - Februarie 19, 2015

       Va punem la dispozitie CV-ul Psih. Neacsa Ionela Cristina pentru eventuale colaborari atat cu persoane fizice cat si cu persoane juridice. Va multumim!

 • data-17-feb

  www.cabinetpsihologie.net - prima aparitie online- Februarie 17, 2015

       Suntem bucurosi sa va anuntam ca incepand de astazi, 17 februarie 2015, a luat nastere in mediul online un nou website ce vine in ajutorul tuturor psihologilor din Romania cat si in ajutorul persoanelor fizice si juridice interesate de servicii psihologice de calitate. Va multumim si speram in colaborari de calitate cu fiecare dintre dumneavoastra!