Prezentare - Psiholog Neacsa Ionela Cristina

 


Neacsa-Cristina    Mă numesc Cristina Neacşa şi sunt psiholog specializat în psihologia clinică, psihologia muncii şi organizaţională şi psihologia aplicată în domeniul Securităţii Naţionale.
     Mereu am fost înclinată spre îmbunătăţirea calităţii vieţii umane, spre reînvierea principiilor morale, spre armonizarea legăturilor dintre oameni, într-un cuvânt spre bunătate.
       M-am apropiat de oameni, de la cei mai mici la cei mai mari, întotdeauna cu dorinţa a-i asculta atunci când au ceva pe suflet, de a le fi alături, de a-i ajuta şi de a le lăsa o amprentă pozitivă, benefică în sufletul lor.
      Am o deosebită înclinaţie spre sufletul uman, care trebuie hrănit numai cu lucruri pozitive, cu valori şi principii morale, şi mai presus de toate cu iubire.
     Omul trebuie să poarte mereu în suflet trei virtuţi: credinţa, speranţa şi mai presus de toate iubirea. Având aceste trei calităţi se va simţi împlinit, va avea mereu forţa să lupte, va fii un învingător!
     Chiar însuşi domeniul pe care l-am ales să profesez, are la bază sufletul omului, cuvântul „psihologie” fiind format din „psyche” care înseamnă în greaca veche „suflet” şi „logos” care înseamnă „cuvânt, (în unele variante şi „ştiinţă”)”.
      Dar poate vă întrebaţi ce legătură au aceste lucruri cu psihologia organizaţională, de exemplu? Legătura ar fi aceea că dacă o organizaţie, o firmă, o instituţie, şi-ar trata angajaţii cu respect, cu înţelegere, cu mai multă empatie şi asertivitate, sau invers, angajaţii ar da tot ceea ce este mai bun pentru a face munca respectivă bine, sau mai bine zis ambele părţi ar da 100% în ceea ce fac, sigur acea organizaţie ar fi mult mai eficientă, iar angajaţii mult mai fericiţi.
      Aşa ar trebui să fie peste tot, şi în viaţa personală şi în cea profesională, să dăm 100%, şi vom fi mult mai mulţumiţi!
     Lucrez ca psiholog în Rm. Vâlcea şi îmi doresc să avem în oraşul nostru oameni minunaţi cu suflete împlinite, familii fericite, organizaţii eficiente.
      Pentru detalii despre serviciile oferite în cadrul cabinetului nostru vă rog să accesaţi secţiunea Servicii.

Vă doresc toate cele bune şi multe împliniri,

Psiholog Neacsa Ionela Cristina

Inapoi la pagina principala